Tenint en compte que bàsicament necessitem la matèria primera, disposem d'un servei de camions que diàriament fan el trasllat de les argiles desde la cantera a la nostra bòbila per tal d’aconseguir un bon emmagatzement .

Com que l’argila no arriba preparada per a ser pastada, després de passar per uns desterrossadors, s’omplen uns silos.

Aquests distribueixen els diferents tipus de terra per aconseguir la barreja idònea que serà novament triturada per uns molins de martells i posteriorment passada per uns tamissos.


La terra degudament mòlta arriba a través de cintes transportadores dins la pastera on juntament amb vapor i l’aigua necessària elabora el fang que es necessita per a l’amotllament.
 
Depenent del motlle col.locat a la “galletera” fabricarem els diferents tipus de peça que col.locades mecànicament sobre unes vagones conduides per carrils entren a l’assecador.

La temperatura adequada eixugarà el material per tal que posteriorment pugui entrar de la mateixa manera a un forn continu que alimentat de gas natural és qui s’encarregarà de coure’l a una temperatura aproximada de 1000ºC.
 
Val a dir que el procés de cocció disposa de cambres de preescalfament i refredament per tal d’evitar esquerdes i un regulador de velocitat i temperatura per aconseguir la qualitat desitjada.
 

Paletitzat automàticament sobre palets de fusta i flejat el material ceràmic està llest per a la seva expedició a través del transport propi de l’empresa o bé aliè.